Kroatië


Varen langs de Adriatische kust

Van 30 juni tot 9 juli 2022

Voorstelling

Qua bestemming is deze cruise een echte topper! Niet alleen de prachtige kusten en de zeer diverse natuurpracht zullen u verbazen maar ook de 5 Unesco-sites die we bezoeken tijdens deze cruise.

In Kroatië zijn er in de eerste plaats natuurlijk de prachtige kusten met het kristalheldere blauwe zeewater en de talloze mooie eilanden in de Adriatische Zee. Dit land vormt ook de overgang van Midden-Europa naar de Middellandse Zee en is daardoor een mozaïek van Latijnse en Slavische culturen en invloeden. Zowel de Kelten, de Grieken, de Romeinen, de Venetianen, de Ottomanen, de Fransen als de Oostenrijkers hebben hier hun sporen nagelaten.

Tijdens deze ontspannen cruise kunt u in alle vrijheid en rust kiezen voor een wandeling langs de stadsomwallingen van Dubrovnik, u laten bekoren door het prachtige eiland Rab of bij zonsondergang genieten op het dek van uw gezellige schip. U kunt ook de vele paleizen en kloosters bezoeken of door de met marmer geplaveide straatjes in Split flaneren. En dit beleeft u allemaal op de M/Y Adriatic Blue, een authentiek jacht met een modern profiel.

Reisroute

dag 1: Brussel – Zagreb – Rijeka
dag 2: Rab – Zadar
dag 3: Zadar – Plitvice – Sibenik
dag 4: Trogir – Split
dag 5: Split
dag 6: Hvar – Korcula
dag 7: Korcula – Sipan
dag 8: Dubrovnik
dag 9: Dubrovnik
dag 10: Dubrovnik – Brussel

Uw schip: M/Y ADRIATIC BLUE

Een authentiek jacht met een modern profiel! Een kleine buitenbrug met directe toegang tot de zee geeft de M/Y Adriatic Blue een exclusief en uniek karakter. De M/Y Adriatic Blue is gebouwd in 2019 en combineert moderniteit met de eisen van een cliënteel op zoek naar een uniek en geprivilegieerd concept.

Het restaurant

Alle maaltijden aan boord worden geserveerd in het elegante restaurant, met water en wijn inbegrepen. Geniet van een gastvrije, verzorgde service en een smaakvolle keuken.

Gemeenschappelijke ruimtes

Meerdere gemeenschappelijke ruimtes staan te uwer beschikking: een salon/restaurant uitgerust met panoramische vensters en een loungebar op het Panoramadek; op het Zonnedek een gedeeltelijk overdekt terras met zitbanken, zetels en tafels, evenals een buitengedeelte met ligstoelen en een jacuzzi. Een platform met twee ladders geeft u directe toegang tot de zee, om te zwemmen. Er is gratis toegang tot het wifinetwerk voor alle passagiers.

Kajuiten

De 18 kajuiten die verdeeld zijn over vier dekken zijn allemaal buitenkajuiten. Ze zijn modern en comfortabel ingericht. De tweepersoonskajuiten op het Hoofddek hebben een oppervlakte van 15 m² en beschikken over twee patrijspoorten. Een extra bed kan bijgeplaatst worden, op aanvraag, in de kajuiten 14 en 16. Op het Bovendek beschikken de tweepersoonskajuiten over een oppervlakte van 12 m² en twee vensters. Alle kajuiten op het Hoofd- en Bovendek zijn uitgerust met twee aparte bedden die samengeplaatst kunnen worden (behalve kajuit 11 & 12 die een tweepersoonsbed hebben), terwijl de kajuiten op het Panorama- (24 m2) en het Zonnedek (16 m2) een tweepersoonsbed hebben. Alle kajuiten beschikken over een badkamer met douche, individueel regelbare airconditioning, een haardroger en een kluis.

Prijzen

Prijzen per persoon

KajuitenDekkenDubbele bezettingIndividuele bezetting
Dubbel (15 m²)Hoofddek€ 2.980€ 4.970
Dubbel (12 m²)Bovendek€ 3.200€ 5.190
Dubbel (24 m²)Panoramadek€ 3.410€ 5.400
Dubbel (16 m²)Zonnedek€ 3.520€ 5.510

Plan van het schip

Inbegrepen in deze prijs:

 • Brussel/Zagreb en Dubrovnik/Brussel met lijnvluchten (met of zonder tussenstop) in economyclass (Brussels Airlines, Lufthansa, Croatia
  Airlines …)
 • Luchthaventaksen (€ 110) en haventaksen (€ 58) zoals op heden bekend, variabel en onderhevig aan wijzigingen
 • Alle transfers zoals vermeld in het programma
 • Het verblijf in een tweepersoonskajuit aan boord van de M/Y Adriatic Blue in de gekozen categorie
 • Volpension (met uitzondering van 3 avondmalen) vanaf het diner op dag 1 tot en met het ontbijt op dag 10
 • 1/2 l water en 1/4 l wijn tijdens de maaltijden aan boord
 • Begeleide bezoeken in Zagreb, Zadar, Split, Trogir, Hvar en Dubrovnik met Franstalige of Nederlandstalige gidsen
 • Excursie met lunch in Plitvice met Franstalige of Nederlandstalige lokale gidsen
 • De diensten van een Nederlandstalige All Wayscruisedirecteur aan boord
 • Btw

Niet inbegrepen in deze prijs:

 • De optionele excursies
 • Alle andere dranken dan deze vermeld in het programma
 • De avondmalen in Zadar, Split en Korcula
 • Servicekosten voor het boordpersoneel (€ 7 per dag per persoon aanbevolen)
 • Servicekosten voor de gidsen en chauffeurs
 • Reisverzekeringen
 • Mogelijkheid om in businessclass te vliegen: contacteer ons

Foto’s/ video

Vraag uw digitale brochure aan