Volzet

Kroatië


Kroatië bewonderen per yacht, van Dubrovnik naar Rijeka

27 september tot 6 oktober 2020

Voorstelling

Qua bestemming is deze cruise een echte topper ! Niet alleen de prachtige kusten en de zeer diverse natuurpracht zullen u verbazen maar ook de 6 Unesco-sites die we bezoeken tijdens deze cruise.

In Kroatië zijn er in de eerste plaats natuurlijk de prachtige kusten met het kristalheldere blauwe zeewater en de talloze mooie eilanden in de Adriatische Zee. Dit land vormt ook de overgang van Midden-Europa naar de Middellandse Zee en is daardoor een mozaïek van Latijnse en Slavische culturen en invloeden. Zowel de Kelten, de Grieken, Romeinen, Venetianen, Ottomanen, Fransen en de Oostenrijkers hebben hier hun sporen nagelaten. Tijdens deze ontspannen cruise kan u in alle vrijheid en rust kiezen voor een wandeling langs de stadsomwallingen van Dubrovnik, u laten bekoren door de prachtige Baai van Kotor of genieten bij zonsondergang vanop het dek van uw gezellig schip, bezoek de vele paleizen en kloosters of flaneer door de met marmer geplaveide straatjes in Split.
En dit beleeft u allemaal vanop de M/Y Adriatic All Ways, een authentiek yacht met een modern profiel.

Reisroute

Dag 1:Brussel – Dubrovnik
Dag 2:Dubrovnik – Kotor – Cetinje (Montenegro) – Dubrovnik
Dag 3:Dubrovnik – Korcula
Dag 4:Korcula – Opuzen of Metkovic
Dag 5:Opuzen of Metkovic – Mostar (Bosnië-Herzegovina) – Split
Dag 6:Split – Trogir – Sibenek
Dag 7:Sibenek – Meren van Plitvice – Zadar
Dag 8:Zadar – Rab
Dag 9:Rab – Krk -Rijeka
Dag 10:Rijeka – Zagreb – Brussel

Uw schip: M/Y ADRIATIC ALL WAYS

Een authentiek yacht met een modern profiel ! Een kleine buitenbrug met directe toegang tot de zee, geven de M/Y Adriatic All Ways een exclusief en uniek karakter. Gebouwd in 2019, combineert de M/Y Adriatic All Ways moderniteit met de eisen van een cliënteel op zoek naar een uniek en gepriviligieerd concept.

Kajuiten

De 18 kajuiten die verdeeld zijn over vier dekken zijn allen buitenkajuiten. Ze zijn modern en comfortabel ingericht. De tweepersoonskajuiten op het Hoofddek hebben een oppervlakte van 15m² en beschikken over 2 patrijspoorten. Een extra bed kan bijgeplaatst worden, op aanvraag, in de kajuiten 14 en 16. Op het Bovendek beschikken de tweepersoonskajuiten over een oppervlakte van 12m² en 2 vensters. Alle kajuiten op het Hoofd- en Bovendek zijn uitgerust met twee aparte bedden die samengeplaatst kunnen worden, terwijl de kajuiten op Panorama- (24 m2) en Zonnedek (16 m2) een tweepersoonsbed hebben. Alle kajuiten beschikken over een badkamer met douche, individueel regelbare airconditioning, een haardroger en een kluis.

Het restaurant

Alle maaltijden aan boord worden geserveerd in het elegante restaurant, met water en wijn inbegrepen. Geniet van een gastvrije, verzorgde service en smaakvolle keuken.

Gemeenschappelijke ruimtes

Meerdere gemeenschappelijke ruimtes staan te uwer beschikking : een salon/restaurant uitgerust met panoramische vensters en een lounge bar op het Panoramadek; het Zonnedek met een gedeeltelijk overdekt terras met zitbanken, zetels en tafels, evenals een buitengedeelte met ligstoelen en een jacuzzi. Een platform met 2 ladders geeft u directe toegang tot de zee, om te zwemmen. Er is gratis toegang tot het wifi-netwerk voor alle passagiers.

Prijzen

Prijzen per persoon

KajuitenDekkenDubbele bezettingIndividuele bezetting
Dubbel (15 m²)Hoofddek€ 2.830€ 4.730
Dubbel (12 m²)Bovendek€ 3.050€ 4.950
Dubbel (24 m²)Panorama dek€ 3.250-
Dubbel (16 m²)Zonnedek€ 3.350-

Plan van het schip

Inbegrepen in deze prijs:

 • Lijnvluchten Brussel/Zagreb en Dubrovnik/Brussel (of omgekeerd) met lijnvluchten (met of zonder tussenstop) en in Economy klasse (Lufthansa, Brussels Airlines …)
 • Haventaksen (€ 55) en luchthaventaksen (€ 110) zoals op heden bekend, variabel en onderhevig aan wijzigingen
 • lle transfers zoals vermeld in het programma
 • Het verblijf aan boord van M/S Adriatic All Ways in de gekozen categorie
 • Volpension vanaf het diner op dag 1 tot en met het ontbijt op dag 10
 • Wijn (1/4 pp) en water (1/2l pp) tijdens de maaltijden aan boord
 • Alle excursies, zoals opgenomen in het programma
 • Bagagedragers voor de cruise
 • Eigen Nederlandstalige cruise directeur aan boord
 • BTW

Niet inbegrepen in deze prijs:

 • Alle andere dranken dan deze vermeld in het programma
 • Servicekosten voor het boordpersoneel (€ 6 per dag/per persoon aanbevolen)
 • Servicekosten voor de gidsen en chauffeurs (volgens eigen appreciatie)
 • Reisverzekeringen

Foto’s/ video

Vraag uw gratis brochure aan